Sport- en Welnesscenter De Dars

Padel.nl / Latest hits  / Sport- en Welnesscenter De Dars
vision 100

Sport- en Welnesscenter De Dars

Vision 100 voor Sport- en Welnesscenter De Dars.

Op maandag 26 oktober 2015 heeft de eigenaar ja gezegd tegen de aanleg van een indoor padelbaan bij Sport- en Welnesscenter De Dars. Na grondig onderzoek is er gekozen voor de kwaliteit van Padel.nl. In samenwerking met Sport- en Welnesscenter De Dars is de opdracht verstrekt om eind 2015 de klanten kennis te laten maken met deze super attractieve sport.

Er is gekozen voor de Vision 100 met een fundering van beton. De toplaag van kunstgras is blauw. Het framesysteem zal worden uitgevoerd in de kleur grijs (RAL 7000) en komt te staan op de plek waar voorheen een indoor tennisbaan was gesitueerd.

No Comments
Leave a Comment