Tennisvereniging Joure

Padel.nl / Latest hits  / Tennisvereniging Joure
Classic 100 padelbaan

Tennisvereniging Joure

Tennisvereniging Joure kiest voor Padel.nl.

Op de ALV heeft het bestuur van Tennisvereniging Joure, ja gezegd tegen de aanleg van een Tenniskids playground inclusief een padelbaan van Padel.nl. De aanleg van de padelbaan is onderdeel van een complete renovatie van 3 gravelbanen. De tennisbanen zullen worden omgebouwd tot een playground door KSP Kunstgras. Na grondig onderzoek door het bestuur is er gekozen voor de kwaliteit van Padel.nl. In samenwerking met KSP Kunstgras is de opdracht verstrekt om nog dit voorjaar de leden kennis te laten maken met deze super attractieve sport.

Er is gekozen voor de Classic 100 met een fundering van zand en lava. Voor de kunstgras toplaag is de kleur groen gekozen. Het framesysteem zal worden vastgezet op een betonring en uitgevoerd in de kleur grijs (RAL7000).

No Comments
Leave a Comment