TC Loonse Duinen

Padel.nl / Latest hits  / TC Loonse Duinen

TC Loonse Duinen

TC Loonse Duinen kiest voor Padel.nl!

Op woensdag 1 juni jongstleden hebben de leden, tijdens een extra Algemene Ledenvergadering, ja gezegd tegen de aanleg van een padelbaan op TC Loonse Duinen. Na grondig onderzoek door de commissie en het bestuur is er gekozen voor de kwaliteit van Padel.nl. In samenwerking met de vaste leverancier van de club Tennisbouw Nederland is de opdracht verstrekt om nog deze zomer de leden kennis te laten maken met deze super attractieve sport. Er is gekozen voor de Classic 100 met een fundering van zand en lava. De toplaag van kunstgras komt in de kleur blauw. Het framesysteem zal worden uitgevoerd in de kleur zwart (RAL 9005) en komt te staan op stelconplaten.

No Comments
Leave a Comment