Oosterbeekse Tennisvereniging

Padel.nl / Latest hits  / Oosterbeekse Tennisvereniging
Classic 100 padelbaan

Oosterbeekse Tennisvereniging

Oosterbeekse Tennisvereniging kiest voor Padel.nl.

Op de extra Ledenvergadering van 13 juli heeft het bestuur van De Oosterbeekse Tennisvereniging, ja gezegd tegen de aanleg van een padelbaan van Padel.nl. De aanleg van de padelbaan is onderdeel van een uitbreiding van de minibanen. Na grondig onderzoek door het bestuur is er gekozen voor de kwaliteit van Padel.nl. In samenwerking met Tennisbouw Nederland is de opdracht verstrekt om nog deze zomer de leden kennis te laten maken met deze super attractieve sport.

Er is gekozen voor de Classic 100 met een fundering van supersub. Voor de kunstgras toplaag is de kleur blauw gekozen. Het framesysteem zal worden uitgevoerd in de kleur zwart (RAL9005).

No Comments
Leave a Comment