Tennisclub Smalhorst

Padel.nl / Latest hits  / Tennisclub Smalhorst
Classic 100 padelbaan

Tennisclub Smalhorst

Tennisclub Smalhorst in Beilen kiest voor een Classic 100.

De algemene ledenvergadering van Tennisclub Smalhost heeft in de vergadering van 23 januari jl. unaniem met de aanleg van een padelbaan ingestemd.

Vooraf heeft de voorzitter van de werkgroep Christian Dekens een duidelijke PowerPoint presentatie gegeven. Daarin heeft hij laten zien welke tennisverenigingen met één of meer padelbanen zijn bezocht, welke type padel kooien er zijn en welke kooi de voorkeur van de werkgroep heeft.

De aanleg van de padel baan zal in west – oostelijke richting plaatsvinden, gedeeltelijk over de mini baan, waardoor uitbreiding met twee banen mogelijk is. Daarvoor zal het tennispark met vijf meter in oostelijke richting worden uitgebreid. Daarover is overeenstemming met de gemeente en de korf balvereniging Vitesse.

Voor de ledenvergadering waren reeds offertes van aannemers ontvangen en is het werk, nadat de ledenvergadering groen licht heeft gegeven, gegund aan Tennisbouw Nederland b.v. die voor de levering van de padelkooi samenwerkt met Padel.nl.

In principe kunnen de werkzaamheden op maandag 13 februari beginnen wanneer ook het weer meewerkt. De planning is dat de padelbaan op 1 april 2017 officieel wordt geopend.

 

 

No Comments
Leave a Comment