2 nieuwe padelbanen voor T.V. Heksenwiel

Padel.nl / Latest hits  / 2 nieuwe padelbanen voor T.V. Heksenwiel
Classic 100 padelbanen

2 nieuwe padelbanen voor T.V. Heksenwiel

Padel.nl zal 2 nieuwe padelbanen aanleggen voor T.V. Heksenwiel

T.V. Heksenwiel heeft ervoor gekozen om een tennisbaan in te ruilen voor de aanleg van 2 nieuwe padelbanen van padel.nl. Zij wil met de keuze voor padel de toenemende populariteit van de sport bij haar leden aanbieden.

Verschillende leden van T.V. Heksenwiel hebben via speciale clinics, georganiseerd door de vereniging, kennis gemaakt met padel. De leden zijn na het spelen op de padelbanen zo enthousiast geworden dat is besloten om het spelen van padel op de vereniging mogelijk te maken.

Padel.nl zal de aanleg van 2 Classic 100 padelbanen verzorgen op een fundering van Super sub. De kunstgras toplaag zal in het blauw worden uitgevoerd, het framewerk wordt zwart. Daarnaast zullen de banen worden voorzien van LED verlichting om de leden in staat te stellen om ook s’avonds van het spelletje te genieten. 

Naar verwachting wordt er eind mei begonnen met de aanbouw. De banen  worden eind juni opgeleverd en dan kan men aan de slag met het verslavende padel.

No Comments
Leave a Comment