Tetterode sportcomplex kiest voor padel

Padel.nl / Latest hits  / Tetterode sportcomplex kiest voor padel
Classic 100 padelbaan

Tetterode sportcomplex kiest voor padel

Padel.nl zal 3 nieuwe padelbanen aanleggen voor Tetterode sportcomplex.

Met de keuze voor padel wil Tetterode de snelst groeiende sport ter wereld een onderdak bieden. De aanleg van de banen zal op de plek van de huidige tennisbanen plaatsvinden.

Padel.nl zal de aanleg van 3 Classic 100 padelbanen verzorgen. Dit gebeurt op een fundering van Super sub. De kunstgras toplaag zal in het blauw worden uitgevoerd, het framewerk wordt donkergrijs/groen. Daarnaast worden de padelbanen voorzien van 400 watt halogeen verlichting.

Tetterode sportcomplex beschikt momenteel over een multifunctionele sporthal, een dansstudio, 3 tennisbanen en een moderne indoorskibaan. Binnenkort komt hier de snelst groeiende sport ter wereld bij waardoor het sportaanbod nog completer wordt.

De verwachting is dat de padelbanen eind mei worden opgeleverd.

No Comments
Leave a Comment