TV Berkel Enschot kiest voor 2 Classic 100 padelbanen

Padel.nl / Latest hits  / TV Berkel Enschot kiest voor 2 Classic 100 padelbanen
Classic 100 padelbanen

TV Berkel Enschot kiest voor 2 Classic 100 padelbanen

TV Berkel Enschot en Padel.nl, it’s a hit!

TV Berkel Enschot kiest voor 2 Classic 100 padelbanen van Padel.nl. Met de keuze voor 2 Classic 100 padelbanen kiest TV Berkel Enschot voor een duurzame padelbaan waarop haar leden de komende jaren volop kunnen genieten van het padelspel.

TV Berkel Enschot heeft gekozen voor een zwart frame met een blauwe kleur kunstgras. Dit op een ondergrond van supersub en volledig volgens de laatste normen van de Internationale Padel Federatie. Met een speciaal kennismakingslidmaatschap hoopt TV Berkel Enschot veel mensen over te halen om de gloednieuwe padelbanen uit te proberen en een nieuwe sport als hobby toe te voegen.

De padelbanen zullen op 2 september feestelijk worden geopend door onder meer de wethouder van sport uit Tilburg. Ook zal er een demonstratie zijn waarbij het spel wordt uitgelegd en zullen de aanwezige zelf de kans krijgen om met padel aan de slag te gaan. Bekijk hier meer informatie over de feestelijke opening. We wensen TV Berkel Enschot veel padel plezier!

No Comments
Leave a Comment