2 Padelbanen bij TV Pim Mulier in Haarlem

Padel.nl / Latest hits  / 2 Padelbanen bij TV Pim Mulier in Haarlem
vision 100

2 Padelbanen bij TV Pim Mulier in Haarlem

Tennisvereniging Pim Mulier kiest voor 2 panoramische Vision100 padelbanen van padel.nl

De Vision100 padelbanen zullen 1 september worden opgeleverd en direct speelklaar zijn. Het framesysteem zal in het zwart worden uitgevoerd terwijl het kunstgras een blauwe kleur zal hebben. Daarnaast is er besloten om met 200watt LED verlichting te werken. Zo kunnen de leden ook s’avonds volop genieten van de padelsport.

Tijdens de ALV van Pim Mulier op 13 maart is besloten om de 2 padelbanen aan te leggen op het park. De banen zullen de plek innemen waar eerst baan 12 en het mini-baantje zich bevonden. De oplevering staat begin september gepland waarna er verschillende clinics zullen plaatsvinden zodat de leden van de vereniging goed kennis kunnen maken met de snelst groeiende sport van Nederland.

No Comments
Leave a Comment