Padel nu ook in Tilburg

Padel.nl / Latest hits  / Padel nu ook in Tilburg
vision 100

Padel nu ook in Tilburg

TCT Tilburg kiest voor de aanleg van 3 nieuwe padelbanen door padel.nl

De tennisclub gelegen naast het Willen II stadion gaat voor de aanleg van 2 panoramische banen en 1 classic baan. De classic baan zal uitgerust worden met minitennis belijning, een railsysteem en een stopcontact voor het opladen van je telefoon. De padelbanen komen te leggen aan de achterzijde van het clubhuis.

Voor de financiering van de banen hebben de leden zelf door middel van crowdfunding massaal bijgedragen. Als dit geen teken is dat padel een goed draagvlak binnen TCT heeft dan weten wij het ook niet meer!

De (voorlopige) planning voor de komende tijd is:

– Medio augustus: start grondwerk/ bouwrijp maken bouwterrein, met aanvoer via Willem II terrein (hekwerk tijdelijk verwijderd) en in afstemming met activiteiten TCT

– Medio september: aanleg banen en eind september gereed.

No Comments
Leave a Comment