Primeur voor Club Pellikaan

Padel.nl / Latest hits  / Primeur voor Club Pellikaan

Primeur voor Club Pellikaan

Club Pellikaan in Tilburg is al jaren een begrip in de regio en is meer dan een sportschool.

Alleen hier vind je fitness, wellness, tennis en kinderactiviteiten onder één dak. Doordeweeks kun je er vanaf 7 uur terecht. Train onder begeleiding van een fitcoach, neem een duik in het zwembad of sla een balletje op de tennisbaan, zo luidt de tekst op de website van de club. Vanaf 5 november dit jaar gaat Padel.nl aan de Rueckertbaan 219 in Tilburg aan de slag met de uitbreiding van het complex.

Club Pellikaan, bekend als health & racquet club heeft ervoor gekozen om 3 state-of-the-art Padelbanen aan te leggen. De keuze voor Padel.nl is niet zozeer uniek te noemen voor deze kwaliteitsclub. Wat echter wel uniek is, de keuze om naast 2 Classic 100 banen ook een Classic single baan aan te leggen. Daarmee is Club Pellikaan de eerste in Nederland met een baan waar je het één tegen één tegen elkaar op kan nemen.  

De banen worden aangelegd op een bestaande fundering, die na onderzoek door Padel.nl volstaat qua draagkracht. De banen worden indoor aangelegd en uitgevoerd in een zwart met groene kleurstelling. Uiteraard wordt een en ander afgewerkt met Philips LED-verlichting voor optimaal speelplezier (380 lux). Nog voor de kerst zullen de banen in gebruik worden genomen. 

Meer informatie over dit unieke project? Neem dan gerust contact met ons op.

No Comments
Leave a Comment