Nu ook Padel in Veenendaal

Padel.nl / Latest hits  / Nu ook Padel in Veenendaal
Classic 100 padelbaan

Nu ook Padel in Veenendaal

De Veenendaalse Tennisclub is de eerste vereniging in het Utrechtse Veenendaal met Padelbanen. Onder toeziend oog van de wethouder werd op 9 juni jongstleden een feestelijke opening gehouden. Het park kreeg eerder al een nieuw clubhuis en ook de banen werden vervangen. Als kers op de taart nu dus ook 2 padelbanen. Waardoor Padel nu ook in Veenendaal gepeeld kan worden.

De padelcommissie onder leiding van voorzitter BCC Bart van Hardeveld koos voor Padel.nl als partner voor de aanleg van 2 Classic100 banen. De banen zijn voorzien van een fundering bestaande uit poeren van 50×50 cm en een zand, lava en supersub constructie. Op de basis die is aangelegd en opgeleverd onder keurmerk van ISA-Sport is een kwalitatieve kunstgras toplaag aangebracht in de kleur blauw, hetgeen een prachtige combinatie is met de zwarte frame-constructie van de Classic100 banen, de banen zijn voorzien van Philips verlichting voor een optimale spelbeleving. De opening van de banen was een groot succes! De vereniging is aangesloten bij de KNLTB en zal de komende periode de leden zoveel mogelijk in aanraking laten komen met deze nieuwe sport door een mooi aanbod van introductielessen. We wensen VTC Veenendaal veel plezier op het prachtige park.

No Comments
Leave a Comment