Een stevig fundament voor Padel

Padel.nl / Latest hits  / Een stevig fundament voor Padel
Classic 100 padelbanen

Een stevig fundament voor Padel

Op 10 juli jongstleden is er een start gemaakt met de aanleg van het fundament voor de padelbanen bij HLTC Bergvliet in Haastrecht, Zuid Holland. De vereniging viert dit jaar haar 50 jarig bestaan met onder andere de aanleg van 2 padelbanen. Creativiteit werd gevraagd om de financiering van de banen rond te krijgen, maar onder andere door steun van het ministerie van VWS, diverse sponsoren en het uitschrijven van ledencertificaten is de vereniging in staat geweest het benodigde budget rond te krijgen.  

Het fundament van de banen is, gezien de onstabiele ondergrond (veen/dik water), voorzien van heipalen en rondom een betonring voor de bevestiging van de kooiconstructies. Tevens is er een supersub sportfundering aangebracht als onderlaag voor de kunstgras toplaag. Deze waterdoorlatende sportfundering kenmerkt zich door zijn lichte gewicht, dit gecombineerd met een perfecte waterdoorlatendheid. Kortom, een stevig fundament voor jarenlang speelplezier. 

De banen, van het type Classic100 zijn donkergrijs (RAL7021) een mooie combinatie met het terracotta kunstgras. De banen zijn tevens voorzien van Philips ledverlichting voor optimaal speelplezier tijdens de kortere dagen.  De banen worden opgeleverd onder keurmerk van de ISA-Sport waardoor deze ook goedgekeurd zijn voor het spelen van competitie en toernooien.

No Comments
Leave a Comment