Meer en meer Padelbanen in Noord-Brabant

Padel.nl / Latest hits  / Meer en meer Padelbanen in Noord-Brabant
vision 100

Meer en meer Padelbanen in Noord-Brabant

Noord-Brabant is de provincie waar de meeste padelbanen liggen. Padel.nl heeft al veel mooie referentie mogen maken in het zuiden van het land. Zo ook in Liempde. Tennisvereniging de Peppelieren vroeg de leden wat zij ervan zouden vinden als er twee padelbanen zouden worden aangelegd in het jaar dat de vereniging haar 50 jarig jubileum mag vieren. Een akkoord van de leden zorgde voor een opdracht aan Padel.nl. 

De opdracht om 2 Vision100 banen aan te leggen op het jubilerende tennispark is een mooie. Steeds meer clubs kiezen voor deze panoramische banen omdat de spectaculaire sport zo extra goed te volgen is. De combinatie van de grijze kleur van de kooi in combinatie met de blauwe ondergrond geeft het een extra kwalitatieve uitstraling.  

De banen worden voorzien van een ringfundering voor het plaatsen van de constructie. Onder het kunstgras komt een waterdoorlatende sportbase van Supersub. De garantie voor jarenlang speelplezier.  

No Comments
Leave a Comment