De Sluipers

Padel.nl / Latest hits  / De Sluipers
vision 100

De Sluipers

Tennis, Squash & Padel in het Zuid-Hollandse Reeuwijk 

R.L.T. & S.V. De Sluipers zoals de naam in zijn volledigheid luidt is nu ook voorzien van 2 Padelbanen. Met de keuze voor de Vision 100 van Padel.nl blijkt het gevoel voor kwaliteit van deze semi-competitieve racketsport vereniging. De aandacht voor recreatief sporten en presteren op het hoogste niveau onderstreept de keuze voor de Vision 100. De banen lenen zich namelijk bijzonder goed voor de kijksport die Padel is. De grote hoeveelheid glas, afgewerkt met mooie kwalitatieve stalen frames en een blauwe kunstgras ondergrond zorgen voor optimale zichtbaarheid van de padelbal. Ook ’s avonds kan je spelen dankzij de Lumosa ledverlichting.  

De verdere technische details vertellen we je uiteraard graag in een persoonlijk gesprek, neem gerust contact met ons op en laat je verassen door het brede assortiment kwalitatief hoogwaardige padelbanen van Padel.nl. 

No Comments
Leave a Comment