INTERNATIONAAL TOP-PADEL BIJ SPORTCENTRUM HOORN!

Padel.nl / Latest hits  / INTERNATIONAAL TOP-PADEL BIJ SPORTCENTRUM HOORN!

INTERNATIONAAL TOP-PADEL BIJ SPORTCENTRUM HOORN!

Het Sportcentrum Hoorn is deze week het decor van De Padel Kings Open.

Op het complex van Sportcentrum Hoorn heeft Padel.nl onlangs het aantal buitenbanen verdubbelt. Daarnaast is vorige week de laatste hand gelegd aan de oplevering van drie binnenbanen. Voor Padel.nl is het dan ook leuk om te zien, dat het eerste internationale FIP RISE-toernooi van 2021 in Nederland op deze buitenbanen wordt gehouden. Maandag is er al een P250 toernooi van start gegaan waar de nationale top zal strijden om de ere plaatsen. De wedstrijden van het FIP toernooi zullen vanaf vrijdag 23 t/m zondag 25 juli naast het P250 toernooi te zien zijn.

De FIP toernooien worden wereldwijd in diverse categorieën georganiseerd. De verschillende toernooien vormen samen een internationaal circuit met bijhorende ranglijst. De ‘FIP Rise toernooien’ zijn in Nederland dé padel evenementen om een internationaal veld aan het werk te zien.

Niet iedereen kan zomaar deelnemen aan een FIP Rise toernooi. Een speler moet op deze internationale ranglijst een bepaald aantal punten hebben. Onder het internationaal deelnemersveld zijn ook Nederlandse top duo’s: Uriel Maarsen/Bram Meijer, Peter Buijsten/Berend Boers en Robin Sietsma/Rene Lindenbergh, en bij de dames het koppel Milou Ettekoven/Tess van Dinteren ingedeeld.

Kom je op de nationale ranglijst toernooien goed uit de verf tegen de Nederlandse top, dan kun je wellicht een aanvraag doen voor een wildcard! Door je huidige status en/of resultaten kan er na overleg tussen de bondscoaches en toernooiorganisatie een wildcard worden toegewezen. Op die manier kun je in eigen land, jezelf meten aan het internationale niveau.

Alle wedstrijden van ‘De Padel Kings Open’ worden gespeeld op het complex van Sportcentrum Hoorn, Holenweg 14A, 1524 PB in Hoorn. Kijk voor meer informatie en speelschema’s op: https://padelkingsopen.nl/

No Comments
Leave a Comment