Van 31 juli tot 8 augustus barst het PADEL-feest in Leiden weer los!

Padel.nl / Latest hits  / Van 31 juli tot 8 augustus barst het PADEL-feest in Leiden weer los!

Van 31 juli tot 8 augustus barst het PADEL-feest in Leiden weer los!

Vorig jaar was het -Unicum Padel Open- het sterkst bezette nationale toernooi. En dit jaar komt de gehele padeltop terug voor deel 2 van het P500 A toernooi. De wedstrijdspelers uit de hoofdklasse (en 1e klasse) kunnen meedoen in het P250 B toernooi, en voor de recreatieve spelers (niveau 6-9) zijn er de C en D onderdelen.

Dit maakt het Padel.nl Unicum Open in Leiden bij uitstek het toernooi, waar men kan zien dat padel op elk niveau gespeeld kan worden! Een mooi evenement waar liefhebbers op hun eigen niveau aan kunnen deelnemen. Dus vooral zelf spelen en daarna kijken bij de toppers!

Zorgen voor plezier in padel, ongeacht je niveau is wat wij als Padel.nl willen stimuleren. Dat maakt het voor Padel.nl mooi om als hoofdsponsor en naamgever betrokken te zijn bij dit evenement, van TPC Unicum in Leiden. Want als Padel.nl zien wij de sport op alle fronten ‘opgroeien’. Waar wij onszelf in het verleden nog moesten uitleggen, ervaren nu heel wat Nederlanders via verschillende mogelijkheden hun sportbeleving. En dat is precies wat wij als Padel.nl de liefhebber willen bieden!

Dus kom naar, of liever gezegd: doe gewoon mee aan het Padel.nl Unicum Open, en geniet van een mooi sportevenement! Een waar padelfeest!

Inschrijven kan nog tot: as zondag 25 juli.

Kijk voor meer informatie en inschrijving op https://www.tpcunicum.nl/padel_open of via de link: https://bit.ly/3xTA0uW

Video: https://www.youtube.com/watch?v=qMuvfbxFKYU

 

No Comments
Leave a Comment