Onze topbaan

Of het om nu om één of meerdere padelbanen gaat. Indoor of outdoor. Vast of mobiel. Wij leveren het allemaal. Voorafgaand aan elk project doen we vooronderzoek, geven advies en zorgen voor een passende offerte.

Onderstaand een toelichting op onze vier typen padelbanen:  Classic 100. Vision 100. Ocean. En de Magnum. De passie voor de sport zie je terug in de uitstraling van onze Padelcourt de luxe banen. Allen super hoogwaardig, veilig, rolstoeltoegankelijk en duurzaam. Langdurig spelplezier garanderen daar gaat het ons om!

Padel.nl bouwt alle padelbanen volgens de richtlijnen van de FIP, de Federatie Internationaal Padel. Benieuwd wat de richtlijnen inhouden? Bekijk ze via de volgende link:

Richtlijnen padelbaan FIP (engels)

Classic 100

De Classic 100 is de meest verkochte baan van Padel.nl. Sterk en krachtig van ontwerp en multifunctioneel in gebruik. Dé baan voor tennisverenigingen en recreatieparken. Goed te weten dat wij de enige leverancier zijn die bij de padelbanen het glas monteert in frames en niet met een pilarensysteem. Door het glas rondom perfect te beschermen, zijn de banen extra veilig.

De Classic 100 padelbanen kunnen in iedere gewenste RAL-kleur worden geleverd.

Contact
vision 100

Vision 100

De Vision 100 is de baan die de sport extra zichtbaar maakt voor het publiek. Ideaal voor clubs die mee (gaan) spelen in de competitie en toernooien willen organiseren. Uiteraard voldoet de Vision aan de hoogste kwaliteitseisen van de internationale bond en is het standaard 12 mm dikke glas super veilig. Net als de Classic kan ook deze baan in iedere gewenste RAL kleur worden geleverd.

Contact

Ocean

De Ocean is de baan die de padelsport maximaal bedient. Deze baan is zeer geschikt voor intensief gebruik zoals bijvoorbeeld bij (inter)nationale events. Daarnaast is deze baan prachtig van design en derhalve ook zeer geschikt om als stand alone baan te plaatsen op een zichtlocatie in de stad of op privé-grond. Ons show-model kunt u bezichtigen bij ons Experience Center in Huizen.

Contact

Magnum

De Magnum is er voor iedereen die definitief volledig verslingerd is geraakt aan de padelsport. Dé padelbaan in optima forma. Deze baan heeft een waanzinnig design en is ultra slijtvast. Deze extra power maakt deze padelbaan ook zeer geschikt voor plaatsing in de openbare ruimte. Urban sports, wij zijn vóór!

Contact